• WAP手机版 加入收藏  设为首页
高起点试题

2018年丽水成人高考高起点英语词汇与结构模拟练习题

时间:2018/1/4 11:09:38   作者:马老师   来源:浙江继续教育在线www.jxjyu.cn   阅读:451   评论:0
内容摘要:2018年丽水市成人高考高起点英语词汇与结构模拟练习题
Vocabulary and Structure
  1. Would you mind _______ a photo of you?
  A. me take
  B. to take
  C. my taking
  D. me to take
  2. The lady treats the boy well as if he ______ her own son.
  A. is
  B. was
  C. were
  D. would be
  3. _______ round the city, we were impressed by the city‘s new look.
  A. Taken
  B. Taking
  C. To be taken
  D. Being taken
  4. He had a pain _______ his back.
  A. on
  B. with
  C. in
  D. onto
  5. The city _______ I was born is on the new railway line.
  A. which
  B. that
  C. on which
  D. where
  6. Which is ______ country, the United States or Canada?
  A. a larger
  B. larger
  C. the larger
  D. the largest
  7. The silk feels ________.
  A. soft
  B. softly
  C. softness
  D. softy
  8. Two nuclear power stations _______ in the past ten years.
  A. are built
  B. have been built
  C. would be built
  D. are building
  9. They kept on ______ till they got to the foot of the hill.
  A. to run
  B. running
  C. runing
  D. run
  0. There is much work to do, _______?
  A. isn‘t it
  B. is there
  C. isn’t there
  D. is it
  参考答案:
  1.C 2.C 3.A 4.C 5.D 6.C 7.A 8.B 9.B 10.C
    更多考试试题、模拟题、历年真题可进入我们丽水继续教育在线lishui.jxjyu.cn,进行了解。关注丽水继续教育在线,让您在学历路上不走弯路。

标签:丽水成人高考专升本 丽水成人高考英语模拟题 成考专升本 

 

  邮箱:baoming@dingkao.net      电话:0574-55878696  

地址:1.丽水市囿山路12号 2.宁波市鄞州区兴宁路456号2号楼7层

丽水继续教育在线

浙ICP备17008905号-8